PRAKTISK

Ankomst og akkreditering

Når du kommer til festivalen må du gå CA 100M FRA fra Tromøy Kirke FORDI Spornesveien er stengt av sikkerhetshensyn. Følg festivalens skilting. Inngangen til festivalen er på venstre side av det røde huset Flademoen. Her vil du møte festivalens vakter og akkrediteringsteam. Husk å ha billett og legitimasjon klar mens du venter på at det blir din tur. Vi anbefaler at du kommer kl 1500. Da slipper du kø og får sikret deg en god plass. 

 

Hva er lov å TA MED inn på området?

Campingstol (maks 90 cm høyde), ekstra klær til kvelden, pledd, pute, sekk, sitteunderlag, solkrem.

 

Dette kan du IKKE ta med inn på området

Drikke/flasker, mat, paraply, kniv, saks, profesjonelt FOTO- ELLER VIDEOutstyr, hunder, katter ELLER andre dyr.

 

Mat og drikke 

Vi har digg festivalmat, bl.a Håndverksburgere som grilles på smokergriller. Alle råvarene er kortreiste og vi samarbeider tett med lokale bryggerier. Kvalitet fra A-Å. Festivalens sommelier/ vinkelner er Mari Dale. Hvert år lager hun en imponerende drikkemeny du aldri har sett maken til på festival! Her finner du noe for enhver smak.

 

Camp

Festivalen har ikke egen camp, men våre naboer Hoveleirsenter har rimelige priser på teltplasser og bobil plasser. I tillegg leier de ut større boenheter dersom dere kommer en hel gjeng!

 

Arrangøren

Studio Spornes eier og driver festivalen. GründeParet Tom Rudi Torjussen og Mari Dale startet familiebedriften i 2014. Tom Rudi er festivalleder og daglig leder for Studio Spornes Kultur AS. Mari er daglig leder for Studio Spornes AS.

 

Aldersgrense og billetter

Aldersgrensen er 18 år. Hvis du er under 18 må du komme sammen med en foresatt. Det er samme billett/billettpris som for voksne og kan kjøpes på Ticketmaster på vanlig måte. Husk legitimasjon og mobilbillett. QR koden scannes ved inngangen slik at du får riktig festivalarmbånd når du ankommer festivalen.

 

Våre samarbeidspartnere

Arnas, PA-systemer, Studio Spornes Kultur AS, Toyota Arendal, Sten Moe, GateSoft, Agder Fylkeskommune, Norsk Kulturråd, Arendal Bryggeri